|
ゴロウマル(シンカイ) ミチコ
Goromaru(Shinkai) Michiko
五郎丸(新海) 美智子 所属 東邦大学 薬学部 薬学科 職種 准教授 |
|
| 論文種別 | 原著 |
| 言語種別 | 英語 |
| 査読の有無 | 査読あり |
| 表題 | Development of experimental teaching material for high school students: analysis of the protein content in Japanese green tea, black tea, and toasted tea. |
| 掲載誌名 | 正式名:International Journal of Bio-Science |
| 掲載区分 | 国外 |
| 巻・号・頁 | 8(2),pp.29-33 |
| 著者・共著者 | Yuki Nakazawa, Fumiya Ishii, Hikaru Furuya, Miki Tatsuzawa, Yuki Matsubara, Hiroshi Ihara, Sachiko Kiuchi, Michiko Goromaru-Shinkai, Jun Kuroda and Yoshikazu Nishiguchi. |
| 発行年月 | 2020/07/01 |